Celler

El nostre objectiu és elaborar un bon producte sense deixar al marge el respecte per la tradició i mostrar el caràcter propi que el defineix. El vincle amb el paisatge marca la diferència entre estimar o simplement elaborar vi.

El Celler

Amb més de 100 anys d’història, Celler Masroig manté l’essència i la personalitat del primer dia i ho acompanya amb els coneixements i la innovació del present. Fundat l’any 1917 és, actualment, un dels referents de la Denominació d’Origen Montsant, a la comarca del Priorat. El nostre objectiu és elaborar un bon producte sense deixar al marge el respecte per la tradició i mostrar el caràcter propi que el defineix. Treballem amb persistència i convicció sobre l’argila vermella per transmetre els valors en els quals s’assenta la personalitat del Celler. Aquest sòl, predominant a casa nostra, influeix en la qualitat del raïm. La llum del Sol reflectida per la terra vermella sobre els raïms contribueix de forma efectiva en el procés de maduració del fruit. La Garnatxa i la Carinyena són les varietats de raïm autòctones de la zona. Tot i que ambdues són protagonistes del nostre territori, al Celler Masroig entenem la Carinyena com la base dels nostres vins. Diuen que qui dia passa, any empeny, i a la Carinyena els anys li queden bé. Com més gran es fa, més esperit l’acompanya. A mesura que envelleix, entén que ser ambiciós és de joves i amb la saviesa aprèn a concentrar-se millor en els petits detalls. I és que el que és bo, sempre es fa esperar. La voluntat de l’equip del Celler Masroig és compartir aquestes sensacions que ens fan sentir tan plens i compromesos amb el territori, amb qui sempre hem establert uns lligams emocionals que es reflecteixen en la feina feta.

L’entorn

Les vinyes i les oliveres perfilen el nostre paisatge esglaonat per les característiques terrasses de pedra seca. La feina dels viticultors contribueix a mantenir la bellesa d’un entorn únic on el vi i l’oli són els elements d’identitat. Aquests dos conreus mil·lenaris protagonitzen, aproximadament, 500 hectàrees nostre territori. El vincle amb el paisatge marca la diferència entre estimar o simplement elaborar vi. L’entorn del Celler Masroig – l’autèntic, el de sempre – es defineix per un clima sec, càlid a l’estiu i fred a l’hivern. La pluja és generalment absent i els vents, Mestral i Garbí, bufen sobre la comarca del Priorat puntualment, deixant el cel intensament rogent que pinta les nostres postes de Sol.

Contacte

Oficines

Major, 8 – 43736 El Masroig
T. 977 825 050
oficina@cellermasroig.com

 

Segueix-nos

Celler i Agrobotiga

Passeig de l’arbre, 3 – 43736 El Masroig
T. 977 825 026
celler@cellermasroig.com
agrobotiga@cellermasroig.com

ENOTURISME
T. 977 825 026 — M. 646 743 922
visites@cellermasroig.com

 

Política d’Innocuïtat Alimentària

Política de Privacitat

Avís legal i Condicions d’ús

Sala de premsa

 

L’agrobotiga de La Serra

Major, 17 – La Serra d’Almos
T. 977 417 429
botigalaserra@cellermasroig.com

 

L’agrobotiga de Tivissa

Font, 15 – Tivissa
T. 977 418 397
botigativissa@cellermasroig.com

 

© Celler Masroig 2024 — Disseny web Atipus