Club Celler Masroig

Vi, territori, cultura i gastronomia.
Més enllà de la compra del vi i els productes enoturístics, el Club Celler Masroig et farà conèixer la cultura vinícola, la gastronomia i diferents activitats lúdiques que us endinsaran a la tradició del territori.

Un club de cultura i vi

El Club Celler Masroig és un projecte que va més enllà de la compra de vi i productes enoturístics. És un club de cultura i vi, un servei exclusiu de tradició dins el camp de la gastronomia i la terra amb la qual pots gaudir de molts avantatges.

Aquests beneficis engloben des de l’assessorament tècnic per poder decidir quin vi prendre i amb què acompanyar-lo, fins a ofertes exclusives, sorteigs, preus i descomptes especials en els nostres productes i els establiments adherits.

Al Club Celler Masroig busquem alternatives perquè et sentis especial. Per aquesta raó, si ets Soci del Club, també et donem la possibilitat de gaudir d’un ampli ventall d’activitats lúdiques que t’aproparan al món del vi i la gastronomia, com ara cursos de tast especialitzats (a cegues, maridatges, etc.), visites privades a cellers, entrades per a fires amb descomptes, etc.

A més, també hi haurà esdeveniments didàctics que et permetran assistir a xerrades divulgatives, jornades tècniques i taules rodones realitzades a càrrec dels nostres experts.

A què esperes? Sol·licita el teu carnet de soci i gaudeix d’una pila d’avantatges!

Contacte Club Celler Masroig
[email protected]

 

Accedir al Club

Contacte

Oficines

Major, 8 – 43736 El Masroig
T. 977 825 050
[email protected]

Celler i Agrobotiga

Passeig de l’arbre, 3 – 43736 El Masroig
T. 977 825 026
[email protected]
[email protected]

ENOTURISME
T. 977 825 026 — M. 646 743 922
[email protected]

 

Política d’Innocuïtat Alimentària

 

Segueix-nos

© Celler Masroig 2019 — Disseny web Atipus